Delta healing

Delta healing er en ny healings form, hvor du er i et med healings energien og er vidne til det, som sker samtidig med, at du er i dyb delta hjernebølge stadie.

Under sessionen ligger du ned, og jeg holder på dine fødder. Jeg spørger gudinden Ashtartara om at tage dig med til 12. plan. Det er her, underbevidstheden træder til og overtager processen. 

Du vil under healingen føle en høj energi frekvens og opleve en dyb meditativ tilstand. Efterfølgende vil du føle dig mere integreret med din sjæl og din indre sandhed.

Under healingen vil jeg modtage billeder og budskaber vedrørende dine processer, og noget af det vil jeg fortælle efter sessionen. Hvad der kommer til at ske i en session er ikke muligt at forberede, fordi det der kommer til at ske er det rigtige i den givende situation. 

12. plan healing er en høj spirituel frekvens, som samtidig er forbundet med jorden. Delta hjernebølger kender vi fra tilstanden i den dybeste søvn og meget dyb meditation. 

Videnskabelige studier viser, at delta hjernebølger er den mest regenererende og healende hjernebølge af dem alle. Når vi er i delta-hjernebølger, er hjernen stille. Dette er de laveste hjernebølger, der findes ( 0-4 HZ ).

Når vi er 0 - 3 år befinder vi os i disse hjernebølger. Her er vi meget programmerbare og kan nemt ændre overbevisninger og indtage nye kompetencer.

Det er almindeligt kendt blandt "Spirituelle guruer" at delta hjernebølger-aktiviteter øger forbindelsen mellem sind og sjæl og at delta, hjernebølge er forbindelsen til det "Kollektive ubevidste" (Kilde: www.brainwavewizard.com).

Eksempler på sessioner som jeg tilbyder

I en delta healing ligger du ned under hele healingen.

Efter healingen fortæller jeg, hvad jeg har været vidne til og som er kommet til dig i form af budskaber og healing. 

En deltahealing koster 800 kr og kan fint foregå som fjernhealing. 

3 sessioner 2100 kr kun til og med juni 2022

​Varighed 1 time.

​Skal jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for ​booking eller spørgsmål til mine behandlinger. Jeg svarer hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sebastian Julijann Nygaard

​Hallingebjergvej 3

4100 Ringsted​​

​​

CVR: 42227137

Kontakt

Telefon: 60 24 62 70

E-mail: info@julijann.dk

Telefontider

Mandag - søndag: 16.00-21.00