​Styrketræning af selvværdet

​Denne workshop giver de unge vigtige redskaber, som de skal have med sig ind i voksenlivet.

Jeg tilbyder denne workshop primært til piger og drenge mellem 15 - 19 år på skolerne i hele Danmark.

Workshoppen er med til at bidrage til, at de unges trivsel højnes og hjælper til at mærke en dyb personlig autentisk identitet. 

Vi gennemgår de forskellige normer som er acceptable i puberteten, men hvis de bliver taget med ind i voksenlivet er de usunde og kommer til udtryk i voksenlivet som umoden adfærd, som kommer til gennem livet at give mange personlige nederlag og personlige kriser. 

Eleverne lærer hvor vigtigt det er at passe godt på sit gode selvværd, ved at. de nedladende tanker om sig selv ikke tager overhånd, men bliver erstattet af sunde overbevisninger.

Det er vigtigt at styrketræningen af selvværdet bliver gjort regelmæssig, lige så naturligt, som at daglig børste sine tænder.

Med den bevidsthed om vigtigheden af at der er forskel på værdien af de likes de får.

Bliver det det nu spændende at kunne være mere selektiv og bevidst om gå efter de anerkendelser som scorer højest.

Ved hjælp af nogle simple redskaber får eleverne set på deres identit fra flere sider. Faktisk er hele den fysiske ramme på skolen og de mange socialiseringer eleverne imellem, en altafgørende faktor for at få det lærte stof integreret.

Programmet  indeholder en powerpoint præsentation, gruppearbejde og en video på 5 min. I alt 2 timers varighed.

Der bliver gennemgået nogle af de overgangsritualer til unge, som bliver brugt blandt nogle af de oprindelige kulturer rundt om i verden i dag. 

Eleverne lærer, hvordan de kan skelne mellem deres teenage normer og opførsel og den opførsel, som kun hører hjemme hos den sunde voksne.

I små grupper skal eleverne reflektere over, hvorfor de har et stort behov for, at være kreative og skabe  deres egne overgange, som  bruges til at markere et skift og samtidig give garanti for gode anerkendelser og likes ofte fra  sociale medier. 

Her kan drukture være en typisk eksempel på selvskabt overgangsritual. 

Helt konkret , der er stor forskel på om liks kommer fra forældre og de nærmeste i netværket eller fra en upersonlig masse på sociale medier.

​Der bliver arbejdet med vigtigheden af markering og anerkendelse af de store og små overgange. ​

Eleverne lærer, hvordan sunde fællesskaber er afgørende for god trivsel, og hvordan den gode trivsel er vigtig for et godt selvværd og at komme i mål, som en sund voksen kvinde eller mand.

Eleverne går derfra med en bevidsthed om, hvor vigtigt det er at rette op på så meget som muligt nu frem for senere i voksen livet.

Workshoppen vil også gøre eleverne mere nysgerrige på resten af livet ved at gå mere i dybden efter deres personlige potentialer og udleve deres egne sande drømme. 

Anbefaling

Workshoppen giver os ideer til hvordan vi selv i hverdagen kan bruge de redskaber vi lærte.

Vi blev afklaret i, hvorfor det er vigtigt at få styr på de teenager normer og opførsler vi omgiver os med, og ikke tage med ind i voksen livet. På skolen er der for det meste nogle vi kan spejle os i når vi får øje på om nogle af teenager normerne som fylder for meget i vores hverdag og som gerne må komme mere under kontrol.

Det gav også mening at gå mere efter de bedste liks . Dem fra sociale medier er ikke så vigtige som dem fra det nære netværk og forældre.

Meget af workshoppen indeholdt spændende debatter og øvelser i grupper.

Dette er en workshop som ingen teenager må gå glip af.

HF Outdoor Thy

Jonatan elev

​Jeg kommer rundt i hele Danmark!

​Varighed på workshoppen 2 timer

For at booke workshoppen 

Kontakt: info@Julijann.dk

Telefon: 60 24 62 70

Prisen: 3800,-  + moms + transport

​Skal jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for ​booking eller spørgsmål til mine behandlinger. Jeg svarer hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Julijann Nygaard

​Hallingebjergvej 3

4100 Ringsted​​

​​

CVR: 42227137

Kontakt

Telefon: 60 24 62 70

E-mail: info@julijann.dk