Hvad er theta healing​?

Theta healing er en sammensmeltning af clairvoyance og healing, her arbejder jeg med at få underbevidstheden ned i theta bølge stadie,  vi kender fra vores drømme om natten, og vi kender det fra  1 - 3 års alderen. De første år af vores liv er vi hele tiden i theta stadie, og i disse tidlige år fik vi indprogrameret over 90 % af vores overbevisninger, som vi går rundt med hele livet.

Men heldigvis kan jeg med theta healing komme ned i de dybere lag  løse op for svære blokeringer og overbevisninger. 

Når roden er blevet fundet, bliver den healet og erstattet med en sund og sand overbevisning, som giver en afbalanceret tilstand fri for den tidligere uballance.

De fleste mennesker undrer sig over, hvor deres frygt stammer fra.

Det kan være traumer fra meget tidlige inkarnationer. De har måske ligget i dvale igennem mange år, og pludselig helt uventet kommer traumet frem som trolden af  æsken. 

Disse traume reaktionsmønstre, som lige pludselig fylder uforståeligt meget i vores daglige liv, har for de fleste ingen relevans for den aktuelle situation her og nu. Med stor undren ser vi på den? Men ofte mangler vi vedholdenhed og nysgerrighed til at komme ned til den dybeste rod og få den healet. 

I årevis kan vi gå rundt med disse traumer og være forvisset om, at de forsvinder ​formentlig af sig selv af selv, hvis man undgår at give dem fokus. Men pludselig en dag bliver vi bevidste, om at traumerne er destruktive og invaderende og en forhindring i at give plads til noget nyt og sundt.

Her er det, at thetahealingen og deltahealing kan give den tiltrængte healing. 

Et eksempel fra mit eget liv, hvor jeg har brugt theta healing, handler om min frygt for at sætte grænser. Jeg frygtede, at det ville have konsekvenser i form af at miste noget, der har stor betydning. Denne frygt er jeg ved hjælp fra theta healing nu kommet på den anden side af. Og nu er det mere naturligt for mig at sætte sunde grænser.

En thetahealing koster 800 kr og kan fint foregå som fjernhealing.

3 sessioner 2100 kr kun til og med juni 2022.

​Varighed 1time.

​Skal jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for ​booking eller spørgsmål til mine behandlinger. Jeg svarer hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Julijann Nygaard

​Hallingebjergvej 3

4100 Ringsted​​

​​

CVR: 42227137

Kontakt

Telefon: 60 24 62 70

E-mail: info@julijann.dk