Hvorfor gå i mandegruppe?

Det kan siges kort.

​Jeg har selv gået i mandegruppe gennem 21 år og deraf været leder af mandegrupper i 13 år og det har været ekstremt givende for mig.

Vi mænd mangler ofte et maskulint forum, hvor vi kan dele vores udfordringer og sårbarheder med andre mænd. Et sted hvor det er muligt og tilladt både at give og få personlig sparring.

I mandegruppen taler vi mest om alt det, der ikke kan rummes eller høre hjemme i andre forummer. 

Det er en lang læreproces at vokse op og blive en mand uden for mange mangler af de kompetencer, som er med til at gøre livet sjovt og berigende. 

Og det kræver, at du tidligt i livet har fået lov til at stå i lære. Det betyder, at du skal have haft en læremester, og den læremester er i teorien din far eller en person, der har haft tilsvarende myndighed. Han skal have lært dig om overgangen fra lille dreng til teenager og fra teenager til ung mand og til sidst fra ung mand til voksen mand. 

Fik din far lært dig alt det, du skulle have med ?

Er der nogle kompetencer der mangler ?

Er der noget, du er i tvivl om? Er der noget, du fik for meget af ?

Vi kan sætte masser af fine intentioner og mål for os selv. Men der er en verden til forskel på at sætte intentionerne og ende med at få dem manifisteret. 

I mandegruppen bliver dit tema sagt højt til andre mænd, som giver dig den sparring, du har brug for.

Det bliver på den måde mere overskueligt og indlysende, når der er flere øjne til at fokusere på dine udfordringer. For det meste bliver der skabt et commitment omkring den enkeltes udfordring, som det er meningen at gå hjem og handle på det til næste møde. 

Det interessante er, at det bliver nemt på en naturlig måde at realisere udfordringerne uden de kendte overspringshandlinger.

Ny mandegruppe starter op oktober 2023 i bålhytten i Halingelille kl 19 - 21

Hver anden mandag i ulige uger.

Pris 100 kr pr aften.

Tilmelding 60246270 

​Skal jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for ​booking eller spørgsmål til mine behandlinger. Jeg svarer hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Julijann Nygaard

​Hallingebjergvej 3

4100 Ringsted​​

​​

CVR: 42227137

Kontakt

Telefon: 60 24 62 70

E-mail: info@julijann.dk