​Ung mand omkring bålet 15-18 år​

,​Alle unge mænd i denne aldersgruppe har brug for støtte og sparring til at finde rundt i et hav af identiteter, som fylder meget i deres ungdom.

De unge har sjældent oplevet et netværk, hvor de har udviklet et stærkt fortrolighedsbånd, hvor deres mest sårbare sider er blevet mødt, og deres vilde visioner og drømme er blevet spejlet.

Det er min erfaring med ung mand omkring bålet, at der hurtigt opstår et trygt rum, hvor de unge er trygge til at dele noget personligt, som de ikke tidligere har haft et forum, hvor fortroligheden har været tilstede til at dele det.

Jeg opstarter nye ung mand omkring bålet andre steder på sjælland.

Pris, tid og sted kan vi samarbejde omkring.

Ung mand omkring bålet afholder cirkeler

  • august
  • september

Kl 16.30 - 18.00

Sted ; Hallingelille bålhus, Hallingebjergvej 3 Ringsted​

Den visdom, som er meget vigtig at få med sig i voksenlivet, handler om at kunne håndtere sin sårbarhed, kende sine styrker og udfordringer, samt leve at håndtere naturlig grænsesætning og kendskab til de feminine og maskuline sider i os alle.

Alt det vil vi komme ind på i overgangsritualet, men der bliver ikke tid til at gå i dybden med alle temaerne.

Det er naturligvis indlysende, at en ung der tidligt i livet stifter bekendskab med det ovenstående, vil i resten af livet være nysgerrig efter at gå mere i dybden med sine personlige udfordringer og lade de rigtige visioner blomstre, frem for at spille sit liv på hvad andre forventer.


Den visdom som er meget vigtig at få med sig i voksenlivet handler om at kunne håndtere sin sårbarhed, kende sine styrker og udfordringer, håndtere naturlig grænsesætning og kendskab til de feminine og maskuline sider i os alle.

Alt det vil vi komme ind på i overgangsritualet, men der bliver ikke tid til at gå i dybden med alle temaerne.

Det er naturligvis indlysende, at en ung, der tidligt i livet stifter bekendskab med det fortrolige rum omkring bålet, vil resten af livet være nysgerrig efter at gå mere i dybden med sine personlige udfordringer og lade de rigtige visioner blomstre frem for at spille sit liv på, hvad andre forventer.   

​Skal jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for ​booking eller spørgsmål til mine behandlinger. Jeg svarer hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sebastian Julijann Nygaard

​Hallingebjergvej 3

4100 Ringsted​​

​​

CVR: 42227137

Kontakt

Telefon: 60 24 62 70

E-mail: info@julijann.dk

Telefontider

Mandag - søndag: 16.00-21.00