Delta healing

 Delta healing er lige nu en af de mest transformerende healinger, som findes. Den går utrolig dybt og forløser det, der skal heales. Det sker ofte hurtigere end de fleste andre metoder.

 Vi står nu i en forandringens tid og der er derfor netop nu brug for stor transformation omkring vores personlige og spirituelle udvikling til den nye tid, vi er i gang med at træde ind i.

Den ny tid er baseret på en meget mere feminin afbalanceret energi i samklang med en sund maskulin kraft, som har et bæredygtigt sundt fundament.

Der har i gennem flere århundreder været savnet en velafbalanceret tilstedeværelse af de feminine og maskuline sider, og vi har derfor som menneskehed oplevet mange kulturelle kriser og traumer. Det gælder i samfundet både på globalt plan og ned i de helt nære relationer som parforhold og familie.

Det store monster af en dominerende, aggressiv, magtbegærlig og manipulerende kultur som i mange hundrede år har domineret store dele af verden er vi nu ved at se en ende på, og det kræver noget af os alle sammen hver især. Vi skal være klar til at påtage os de nye store og spændende udfordringer, som vi står med lige nu. Det kræver, at vi er godt forberedt både psykisk og spirituelt til at påtage nye roller og opgaver, når tiden er inde.

For at være klar til at træde rent ind i den nye tid har vi blandt andet brug for hjælp til at slippe de urgamle og forældede overbevisninger og kulturelle traumer, som vi slæber rundt på.

Der er mange tilgange til at slippe af med disse blokerringer, og her gælder det om, at du selv fornemmer det rigtige for dig. Personligt er jeg dedikeret til theta og delta healing til disse processer.

 Delta healing er en unik healingsform, der hjælper og støtter din egen proces ved at gå dybt ned i underbevidstheden og spotte skjulte traumer og overbevisninger. Du får mulighed for at slippe og heale op på alt det, der ikke længere tjener dit højeste. Efter healingen vil du opleve at stå endnu stærkere i dig selv, og du vil være i fuld forening med din egen sande kraft.

Jeg anbefaler at tage 10 sessioner. Som kunne se sådan ud.

Kraften er min ejendomsret.

1. Blive gode venner med din utrykheden og dens demoner.

2. Du bliver den voksne der giver trykheden.

3. Verden bliver et trygt sted at være.

4. Trygt at være i relationer af forskelig slags.

5. Tryghed i at trykheden løber parløb med kraften til at træde i karakter og grænsesætte.

6. Forvandle kraften til din mision.

7. Integrere missionen med alle celler.

8. Integrere missionen genetisk.

9. Heale det kollektive som vi har med i rygsækken.

10. integration af samtlige sessioner en smuk lotusblomst springer ud.

Delta healing er en ny healings form, som er udviklet af Helle Brinch, hvor du er i et med healings energien og er vidne til det, som sker samtidig med, at du er i dyb delta hjernebølge stadie.

Under sessionen ligger du ned, og jeg holder på dine fødder. Jeg spørger gudinden Ashtartara om at tage dig med til 12. plan. Det er her, underbevidstheden træder til og overtager processen. 

Du vil under healingen føle en høj energi frekvens og opleve en dyb meditativ tilstand. Efterfølgende vil du føle dig mere integreret med din sjæl og din indre sandhed.

Under healingen vil jeg modtage billeder og budskaber vedrørende dine processer, og noget af det vil jeg fortælle efter sessionen. Hvad der kommer til at ske i en session er ikke muligt at forberede, fordi det der kommer til at ske er det rigtige i den givende situation. 

12. plan healing er en høj spirituel frekvens, som samtidig er forbundet med jorden. Delta hjernebølger kender vi fra tilstanden i den dybeste søvn og meget dyb meditation. 

Videnskabelige studier viser, at delta hjernebølger er den mest regenererende og healende hjernebølge af dem alle. Når vi er i delta-hjernebølger, er hjernen stille. Dette er de laveste hjernebølger, der findes ( 0-4 HZ ).

Når vi er 0 - 3 år befinder vi os i disse hjernebølger. Her er vi meget programmerbare og kan nemt ændre overbevisninger og indtage nye kompetencer.

Det er almindeligt kendt blandt "Spirituelle guruer" at delta hjernebølger-aktiviteter øger forbindelsen mellem sind og sjæl og at delta, hjernebølge er forbindelsen til det "Kollektive ubevidste" (Kilde: www.brainwavewizard.com).

Eksempler på sessioner som jeg tilbyder

I en delta healing ligger du ned under hele healingen.

Efter healingen fortæller jeg, hvad jeg har været vidne til og som er kommet til dig i form af budskaber og healing. 

En deltahealing koster 800 kr og kan fint foregå som fjernhealing. 

3 sessioner 2100 kr kun til og med marts 2023

​Varighed 1 time.

​Skal jeg hjælpe dig?

Kontakt mig for ​booking eller spørgsmål til mine behandlinger. Jeg svarer hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

 Julijann Nygaard

​Hallingebjergvej 3

4100 Ringsted​​

​​

CVR: 42227137

Kontakt

Telefon: 60 24 62 70

E-mail: info@julijann.dk